قاضی جهان

قاضی جهان

فرهنگ و آداب و رسوم و جلوه های طبیعی و آخرین اخبار دهستان قاضی جهان
قاضی جهان

قاضی جهان

فرهنگ و آداب و رسوم و جلوه های طبیعی و آخرین اخبار دهستان قاضی جهان

عکسهایی از یکی از کارگاه های تولید خشکبار ( برگه زردآلو و قیسی ) در قاضی جهان

 عکس هایی از یکی از کارگاه های تولید خشکبار ( برگه زردآلو و قیسی ) در قاضی جهان 

 

 عکس هایی از یکی از کارگاه های تولید خشکبار ( برگه زردآلو و قیسی ) در قاضی جهان  

کارگاه های تولید  خشکبار به صورت فصلی 

 زمینه ایجاد شغل را برای جوانان فراهم می کند  

 عکس هایی از یکی از کارگاه های تولید خشکبار ( برگه زردآلو و قیسی ) در قاضی جهان  

 

 عکس هایی از یکی از کارگاه های تولید خشکبار ( برگه زردآلو و قیسی ) در قاضی جهان   

 

باغات زردآلو در قاضی جهان  

 

باغات زردآلو در قاضی جهان


 

 

 آشنایی با برگه زردآلو و قیسی    

 

برگه زردآلو

 

میوه زردآلو به حالت تازه و رسیده اثر درمانی قابض و رفع کننده اسهال های ساده است. به کسانی که مبتلابه ورم مفاصل و کم خونی ناشی از خونریزی ها هستند توصیه می شود. بررسی های انجام شده نشان می دهد که زردآلو در رفع کم خونی های ناشی از خونریزی های متوالی، اثر درمانی ارزنده ای ظاهر می کند. ابن سینا خوردن هر روز 50 گرم برگه زردآلو یا قیسی رابرای تقویت اعصاب و کم خونی مفید دانسته است. در برگ زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان ها بسیار موثر است. زکریای رازی خوردن برگه های زردآلو را با مغز گردو به مقدار 50 گرم به مدت 7 روز توصیه کرده. این داروی بسیار خوبی برای لوزالمعده و ورم روده است.

خواص دیگر زردآلو: تنظیم کننده فشار خون، دفع کننده ترشی معده، دفع کننده زیادی اوره، فعال کننده کلیه ها و دفع سموم بدن. شیرینی آن دفع کننده صفراست. خیس شده آن را اگر شخصی که مبتلابه تب است میل کند و پشت سر آن آب گرم و عسل میل کند فاسد راقی و باعث قطع تب می شود. این میوه اشتهاآور بوده، خوردن مغز شیرین هسته زردآلو تقویت کننده نیروی جنسی است. مغز هسته های شیرین زردآلو خوش طعم و مانند مغز بادام مصرف می شود ولی مغز دانه های تلخ آن به علت داشتن آمیگدالین خطرناک است چون علاوه بر این ماده امولیسن موجود در آن که یک آنزیم هیدرولیزکننده گلوکزید و آزاد کننده سیانور است ممکن است باعث مسمومیت شدید گردد. مصرف 4 گرم روغن مغز هسته تلخ زردآلو کشنده کرم است. البته این مصرف فقط باید زیرنظر پزشک معالج انجام شود، بعضی ها زردآلوی خشک را بهتر از تازه آن ترجیح می دهند.

فقط هنگام استفاده در خوردن زردآلو باید نکاتی را موردتوجه قرار داد؛ مصرف زردآلو آن هم به حالت نارس دیرهضم است. مصرف زردآلو بر روی غذا و آشامیدن آب بر روی آن به غایت مضر، است، کسانی که مبتلابه بیماری های جهاز هاضمه هستند بهتر است آن را به صورت کمپوت مصرف نمایند و یا افرادی که بعد از خوردن زردآلو دچار نفخ شکم می شوند بهتر است که از هسته شیرین آن مصرف کنند. با این کار ناراحتی آنها رفع خواهد شد. مصرف پایدار زردآلو و نوشیدنی مانند دوغ به طور همزمان و یا بعد از یکدیگر باید اجتناب شود زیرا ایجاد ناراحتی هایی از قبیل نفخ و ناراحتی های معده می کند. کلام آخر اینکه اشخاصی که دچار ناراحتی هایی مانند سوزش معده و ناراحتی های کبدی هستند از مصرف این میوه جدا خودداری کنند. با مصرف میوه و سبزی های تازه از پوستی شاداب و تنی سالم برخوردار باشیم.

 


نظرات 7 + ارسال نظر
داوود 10 تیر 1399 ساعت 16:52

لطفا‌نحوه‌درست‌کردن‌قیسی‌زردالو‌را‌در‌حد‌۷۰۰کیلو‌در‌باغ‌درمحفظه‌نایلونی‌توضیح‌دهید

حیدر 12 مهر 1397 ساعت 15:57

سلام من خواستار خرید محصولات شما هستم لطفا تماس بگیری 09193689020

احمد 14 مرداد 1396 ساعت 11:26

باسلام وخسته نباشید لطفا طرز تهیه قیسی از زردآلو عسگرآباد با گوگرد را توضیح دهید

اصغر رسولی 2 مرداد 1396 ساعت 22:29

باسلام وخسته نباشید لطفا طرز تهیه قیسی از زردآلو عسگرآباد با گوگرد را توضیح دهید

semko 11 اردیبهشت 1395 ساعت 14:44

با سلام اینجانب خواستار خرید محصولات شما می باشم در صورت تمایل با اینجانب تماس حاصل فرمایید
با تشکر
09351881909

محمد 10 اردیبهشت 1395 ساعت 02:00

سلام تشکر از اطلاعات خوبی که داخل وبلاگتون گذاشتید. اگر امکان داره نحوه خشک کردن زردالو برای تهیه قیصی با کیفیت در حد 500 کیلو برام بگید ممنون میشم

یوسف 31 تیر 1392 ساعت 06:28 http://www.sahand-p.blogfa.com

سلام وبلگ خوبیه لطفا نحوه درست کردن قیصی را شرح دهید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد